cookie-og-privatlivspolitik
Uanset hvilket ærinde du har i Borgerservice, skal du bestille tid.
Uanset hvilket ærinde du har i Borgerservice, skal du bestille tid.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Borgerservice er nu åben

Borgerservice i Guldborgsund genåbnede tirsdag i sidste uge. For at blive betjent skal du bestille tid, før du møder op
16. juni 2020 kl. 06:49 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Indtil tirsdag i sidste uge har Borgerservice kørt med nødberedskab, hvor kun de allermest presserende henvendelser er blevet håndteret. Men nu er Borgerservice for alle åben igen som led i regeringens gradvise genåbning af Danmark.

Ligesom alle andre steder skal der holdes afstand, så der vil ikke være plads til ret mange ad gangen i Borgerservice. For at undgå at folk kommer til at stå i kø og vente udenfor i al slags vejr, indføres der krav om tidsbestilling ved alle ærinder i Borgerservice. Man kan altså ikke længere bare komme ind fra gaden og blive betjent.

Borgerservice har åbent til normal tid - både i Nykøbing og i de decentrale borgerservicecentre. Dog vil Nørre Alslev videobaserede Borgerservice ikke have åbent, da denne ikke er bemandet og der derfor ikke kan sikres den nødvendig hygiejne efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Uanset hvilket ærinde du har i Borgerservice, skal du bestille tid. Du bestiller tid telefonisk på 5473 1000 i kommunens telefontid mandag-onsdag klokken 9 til 15, torsdag klokken 9 til 17 og fredag klokken 8 til 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce