cookie-og-privatlivspolitik
De cyklende soroptimister fra Vejle, Bente Lorenzen og Ida Gormsen, gjorde stop på Keisergården i Vålse, hvor de mødtes med flere medlemmer af Soroptimist-klubben i Nykøbing Falster.
De cyklende soroptimister fra Vejle, Bente Lorenzen og Ida Gormsen, gjorde stop på Keisergården i Vålse, hvor de mødtes med flere medlemmer af Soroptimist-klubben i Nykøbing Falster.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Cyklede Tour de Danmark

Bente Lorenzen og Ida Gormsen satte sig i sadlen og cyklede godt 1.200 kilometer gennem Danmark for at skabe opmærksomhed omkring Soroptimist International.
25. september 2020 kl. 06:42 Af Manfred Sørensen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Corona-sommeren 2020 blev sommeren, hvor Soroptimist-klubben i Nykøbing F. fik besøg af et par seje, cyklende soroptimister fra Vejle-klubben.

Bente Lorenzen og Ida Gormsen fra Soroptimisterne i Vejle satte sig i sadlen og cyklede godt 1.200 kilometer gennem Danmark for at skabe opmærksomhed omkring Soroptimist International og det arbejde, organisationen gør til fordel for kvinder over hele verden.

22. august kom de fra Fyn med cykler og følgebil til Lolland via Spodsbjerg-Tårs, og så trampede de ellers over Lolland og via Guldborg videre til Keisergården i Vålse, hvor Nykøbing-klubbens præsident Lisbet Keis bød på middag og overnatning til cykelkvinderne.

Dagen efter fortsatte de turen på to hjul op over Sjælland til København og tilbage til Jylland via Odden-Ebeltoft. Da turen sluttede i Vejle efter ni dage på landevejen, havde Ida Gormsen og Bente Lorenzen besøgt 16 af landets Soroptimist-klubber. De to cykelryttere dedikerede turen til "Moving the World to end Hunger", der går ud på at indsamle penge til FNs skolemadsprogram i Burkina Faso.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce