cookie-og-privatlivspolitik
Den heldige vinder af det blev Ditte Dahl, som her får overrakt den fine præmie af Dorthe M. Christensen fra Skanlux Byggefirma A/S.
Den heldige vinder af det blev Ditte Dahl, som her får overrakt den fine præmie af Dorthe M. Christensen fra Skanlux Byggefirma A/S.
Foto: Vores Nykøbing

Ugeavisen Guldborgsund

Ditte blev den heldige

Hun vandt gavekort på 10.000 kroner til Vores Nykøbing.
11. januar 2021 kl. 10:01 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING I løbet af hele december var Vores Nykøbing på banen med en stor konkurrence, hvor der hver dag var præmier på højkant fra foreningens medlemmer.

Alle kunder, der købte for over 300 kroner i medlemsbutikkerne, kunne deltage i lodtrækningen ved at udfylde og aflevere en kupon i den pågældende butik.

Hver eftermiddag blev der trukket lod på Facebook blandt de mange besvarelser. Hovedpræmien i konkurrencen var et gavekort til Vores Nykøbing på intet mindre end 10.000 kroner - sponseret af Skanlux Byggefirma A/S. Den heldige vinder af det blev Ditte Dahl, som her får overrakt den fine præmie af Dorthe M. Christensen fra Skanlux Byggefirma A/S.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce