cookie-og-privatlivspolitik
Hans Rønne har evner udi at tryllebinde sit publikum.
Hans Rønne har evner udi at tryllebinde sit publikum.
Foto: Teatret Masken

Ugeavisen Guldborgsund

Ene mand på scenen

Hans Rønne og instruktør Lars Knutzon har i fællesskab begået intet mindre end et mesterværk, der kan opleves i Masken.
31. august 2020 kl. 08:42 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Når Teatret Masken 8. og 9. september indleder teatersæsonen sker det med forestillingen "Det begynder at blive koldt om fødderne".

- Hans Rønne er ene mand på scenen og han har evner udi at tryllebinde sit publikum. Hans Rønne har gæstet Teatret Masken mange gange før og folk der har oplevet ham, kommer igen og igen, lyder det fra teaterleder i Masken, Hannah Karina Mikkelsen.

Denne gang skal det handle om HAN, der er en mand, der gennem hele sit lange liv har været tilsmilet af forsynet.

Ud over et par aldersbetingede småskavanker, føler han sig stadig rimelig rask og rørig, hvorfor han ikke tidligere har skænket livets afslutning mange tanker.

Men inden for det seneste år er tre af hans jævnaldrende nære venner døde. Den ene efter langvarig sygdom, den anden faldt pludselig om, den tredje skød sig af uransagelige grunde en kugle for panden...

Billetter købes på www.masken.dk

- Vi tager din sikkerhed og tryghed meget alvorligt og vi følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til covid-19 nøje og vi følger til enhver tid de gældende anbefalinger, understreger Hannah Karina Mikkelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce