cookie-og-privatlivspolitik
NFC-angriber Mathias Kristensen scorede sidst mod Vanløse - efter blot to minutters spil. Det må han gerne gentage 2. påskedag.
NFC-angriber Mathias Kristensen scorede sidst mod Vanløse - efter blot to minutters spil. Det må han gerne gentage 2. påskedag.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Fodbold i dag: NFC tager imod Vanløse

For anden weekend i træk spiller NFC hjemme i CM Arena.
05. april 2021 kl. 08:08 Af Manfred Sørensen

NYKØBING Med to relativt overbevisende sejre over Avarta hjemme og Slagelse ude med henholdsvis 2-0 og 3-1 samt en nulløsning mod Hillerød forrige lørdag har NFC fået en godkendt start på forårssæsonen og anden turneringshalvdel i 2. division pulje 2.

Førstepladsen, der som eneste giver direkte oprykning til 1. division, er blevet stadfæstet overfor nærmeste forfølger fra HIK. Forspringet er på ni point.

NFC spiller for anden gang i træk hjemme i CM Arena. Det i dag klokken 15, hvor Vanløse kommer på besøg.

Den traditionsrige københavner-klub, der var i landets bedste række tilbage i 1970'erne og som også har en pokaltriumf at se tilbage på, kæmper hårdt for at komme med i top 6. Men med to nederlag til henholdsvis arvefjenden fra Brønshøj på 0-1 og Avarta på 1-2 har man ikke fået den start på fodboldåret 2021, som man havde håbet. Måske fik Vanløse rettet op på det i lørdags hjemme mod FA 2000.


Pointdelingi det første møde

Til gengæld gør NFC klogt i ikke at undervurdere Vanløse, der immervæk klarede 1-1 mod NFC i det første opgør i Vanløse Idrætspark tilbage i oktober.

Annonce

Det var i den kamp NFC kom foran allerede i det andet minut ved Mathias Kristensen og Mathias Gehrt efter kampen fik sit andet gult kort for brok, der dermed blev konverteret til rødt og en karantæne. Vanløse udlignende til slutresultatet i midten af 2. halvleg.

HIK spiller samme dag på hjemmebane i Gentofte Sportspark mod Roskilde KFUM.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE