cookie-og-privatlivspolitik
Ny hobbyafdeling er åbnet i Gardinlaget og Brugskunsten på Holger Brodthagensvej. Afdelingen indvies lørdag 1. februar.
Ny hobbyafdeling er åbnet i Gardinlaget og Brugskunsten på Holger Brodthagensvej. Afdelingen indvies lørdag 1. februar.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Jonna i ny hobbyafdeling

Jonna Estrup fra den tidligere Jonnas Hobby i Nygade er blevet ansat i nyåbnet hobbyafdeling i Gardinlageret og Brugskunsten.
28. januar 2020 kl. 18:28 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Kort før årsskiftet måtte Jonna Estrup lukke og slukke for sin forretning Jonnas Hobby i Nygade. Det var alt andet en sjovt, da det var en livsdrøm, der brast. Men det skulle vise sig, at lykken tilsmilede hende kort før jul.

Helle Lehn Damsgaard og Rasmus Lehn Kristensen, indehavere af Gardinlageret og Brugskunsten på Holger Brodthagensvej, kan nemlig med et rigtig godt tilbud.

- Vi kender Jonna fra vores til i Aldi, og da vi overtog forretningerne for tre år siden, havde vi allerede dengang en idé om også at sælge hobbyartikler - gerne sammen med Jonna. Men dengang faldt det sammen med, at Jonna åbnede egen forretning. Så nu har vi ansat hende, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet. Vi har lavet en helt ny afdeling i butikken, og fyldt hylderne med meget af det Jonna allerede solgte, men også mange nye spændende ting. Jonna vil indgå i teamet på lige fod med os - så vi skal have lært nyt om hobbyartikler, og omvendt, så vi kan bistå hinanden, fortæller Helle Lehn Rasmussen.


Det store bord

- Jeg har taget det store bord med fra den gamle forretning. Det var et must. Så mine "onsdagsdamer" fortsætter her, og ellers er konceptet det samme med, at man er velkommen til at komme og nørkle med sine hobbyting her ved langbordet, fortæller Jonna Estrup.

Den nye afdeling indvies officielt lørdag 1. februar fra klokken 9.30, hvor udvalgte varer vil være at finde til en skarp pris - også noget af det nye i forretningen.

Tilbuddene gælder så længe lager haves.

Og husk... du kan parkere gratis lige ved døren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce