cookie-og-privatlivspolitik
Kvicklys grønne parkeringsplads skal, som her på billedet fra en koncert med Ida Corr, igen danne rammen om livemusik. Det sker hele 12 gange i løbet af den kommende sommer.
Kvicklys grønne parkeringsplads skal, som her på billedet fra en koncert med Ida Corr, igen danne rammen om livemusik. Det sker hele 12 gange i løbet af den kommende sommer.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Kendte musiknavne til Nykøbing

Sommeren er der koncerter på Kvicklys grønne p-plads.
22. februar 2021 kl. 06:48 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING At Kvicklys såkaldte grønne parkeringsplads, nemlig den af varehusets tre parkeringspladser, der ligger syd for Østerbrogade, kan bruges til andet end bilparkering for kunderne, er bevist ved flere lejligheder.

Udover, at der her blandt andet været afholdt fastelavnsfester med tøndeslagning - har pladsen ved en enkelt lejlighed også dannet rammen om rock- og popkoncert.

Det var tilbage i juni 2010, hvor Kvickly i samarbejde med Ugeavisen stod bag en livekoncert med Ida Corr med band. En veloplagt Ida Corr gav en publikum en flot oplevelse.

Nu skal pladsen igen danne rammen om livemusik - ja, faktisk hele 12 gange i løbet af maj, juni, juli og august. Det er Fru P's Musikverden, personificeret ved musikentusiasten fra Sundby, Jane Pedersen, der under overskriften "Fru P's Musikverdens Musik under åben himmel" sørger for at spændende danske musiknavne optræder i Nykøbing.

- Vi trænger i den grad til nogle gode musikoplevelser, lyder det fra Jane Pedersen, der også er kendt fra Den Store Havefest.

Annonce

Der lægges ud 29. maj med Bo Evers (klokken 14) og Magtens Korridorer (klokken 20).

26. juni drejer det sig om Alberte Winding (klokken 14) og Anders Blichfeldt (klokken 20).

Annika Aakjær kan opleves 29. juli klokken 14, mens Johnny Deluxe går på klokken 20.

30. juli kommer turen til Dorthe Gerlach klokken 14 og Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene (se foto på forsiden) klokken 20.

Dagen efter, 31. juli, er der koncert med Thomas Buttenschøn klokken 14 og Søren Huss klokken 20.

Annonce

28. august kan man så glæde sig til Party Factory klokken 14 og Poul Krebs klokken 20.

- Billetpriserne for de enkelte koncerter starter ved 125 kroner og slutter ved 350 kroner for de dyreste, oplyser Jane Pedersen, og fortæller, at forsalget starter marts og, at man må lukke 470 tilhørere ind på pladsen til koncerterne.

Guldborgsund Kommune bakker op med tilskud og hjælper via vej- og parkafdelingen, virksomheden Hardy International med flere har spyttet i kassen, ligesom Vores Nykøbing også er med i arrangementet, hvoraf en del af indtægterne skal gå til gode formål.

- På hver billet lægges gebyr på 15 kroner, og 10 af dem går til, at to musikere kan køre ud på fem forskellige plejehjem og spille, afslører Jane Pedersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE