cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Kicki sætter barren endnu højere

Kicki Merkels grønne salon bliver nu en del af Zenz Organic-kæden. I den forbindelse flytter salonen til nye lokaler, hvor torsdag 1. oktober er første åbningsdag.
12. september 2020 kl. 06:34 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING I snart 10 år har Kicki Merkel drevet sin grønne frisørsalon i Langgade i Nykøbing. En lille drøm om at udvide har længe ligget og luret. Men så mødte verden Covid-19...

- Før "corona'en" havde jeg seks pladser i salonen, og efter de nye retningslinjer har jeg nu fire pladser. Jeg havde simpelthen brug for mere plads - både til salonens kunder men også mine ansatte. Min vision er, at salonen er en uddannelsessalon, hvor vi har plads til elever på forkellige trin i uddannelsen. Jeg vil gerne være med til at sikre branchen og håndværket. Det grønne håndværk. Jeg tror, jeg kan tælle på én hånd, hvor mange saloner på Lolland-Falster, der tager elever ind, fortæller Kicki Merkel, der i årene har "lagt salon" til en del elever under uddannelse.

Hun har derfor valgt at blive en del af Zenz Organic, der i Danmark har saloner i blandt andet København, Køge og Roskilde men også i Norge, Island og Holland.

- Jeg laver salonen på franchise-facon, så det er stadig min salon, som jeg rykker fra Langgade 27 til Langgade 7 - på adressen, der engang husede "Studenterhuset". Her bliver der 10 betjeningspladser, en ekstra vaskeplads, og en hyggelig venteplads og så et stort personalerum, fortæller en spændt Kicki Merkel.


Hvad er Zenz Organic?

- Og derudover får jeg 80 nye kolleger, et solidt bagland, og et academy til efteruddannelse, og så er det muligt at "låne" medarbejdere fra de andre saloner, hvis behovet skulle opstå. De har sat barren højt. Det er bare "the shit" altså!, understreger hun.

Anne-Sophie Skjødt Villumsen er kvinden bag det grønne frisørkoncept og produktserien Zenz Organic Products.

Under sin læretid som frisør, udviklede Anne-Sophie allergi over for traditionelle kemiske hårprodukter. 

For at kunne fortsætte inden for frisørfaget og samtidig hjælpe andre med samme udfordring, åbnede hun i 1999 sin første Zenz salon med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi. 

Lørdag 26. september bliver den sidste åbningsdag i den gamle salon, og så går det ellers løs torsdag 1. oktober med kunder fra morgenstunden i de nye omgivelser.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce