cookie-og-privatlivspolitik
Jordan Wilson og co. har hårdt brug for sejre nu, hvis ikke det skal ende med 2. divisionsfodbold i næste sæson.
Jordan Wilson og co. har hårdt brug for sejre nu, hvis ikke det skal ende med 2. divisionsfodbold i næste sæson.
Foto: Ingrid Riis

Ugeavisen Guldborgsund

Kom så med en overraskelse!

Med Hvidovres sejr i torsdags på udebane over Fredericia og uafgjort mod HB Køge et par dage efter gled NFC under den forbandede nedrykningsstreg og 2. division nærmer sig - hvis ikke, der snart kommer nogle sejre i hus. Og gerne en i Viborg i aften...
06. juli 2020 kl. 08:18 Af Manfred Sørensen

Annonce

NYKØBING Efter de seneste særdeles skuffende resultater - 1-1 hjemme mod Hvidovre og det famøse 0-4-nederlag i Sundby til Fremad Amager i onsdag - er rebet for alvor ved at stramme sig om NFC's mandskab i NordicBet Ligaen.

Med Hvidovres sejr i torsdags på udebane over Fredericia og uafgjort mod HB Køge et par dage efter gled NFC under den forbandede nedrykningsstreg og 2. division nærmer sig - hvis ikke, der snart kommer nogle sejre i hus.

Der resterer nu fem spillerunder og NFC's restprogram ser således ud: Mandag 6. juli Viborg ude, lørdag 11. juli HB Køge hjemme, tirsdag 14. juli Vejle ude, søndag 19. juli Vendsyssel hjemme og lørdag 25. juli Fredericia ude.

I denne uge gælder det altså Viborg og HB Køge.

Mange vil nok mene, at der ikke er noget at hente i Viborg i aften. Men det er bestemt ikke umuligt, også set i lyset af, at NFC før har fået noget med hjem fra det jyske. Og spørgsmålet er også, om Viborg-spillerne inderst inde tror på, at de kan indhente Vejle på 1. pladsen og dermed sikre sig oprykning til Superligaen...

Så NFC, sørg for overraskelse i Viborg og følg op på lørdag i CM Arena med en hjemmesejr over HB Køge på lørdag!

I sidste uge var der sidste lokalrunde i pokalturneringen. Her var der tre opgør, der alle sluttede med favoritsejre. Nakskovs Sjællandsserie-mandsakab sejrede 4-0 over Rødby fra LF-Serien, B. Frem, der er nedrykningsdømt fra Sjællandsserien, vandt 3-1 i Nørre Alslev over det lokale Serie 1-hold, mens DMI's LF-Serie hold hjemme tabte med 1-3 til Nordfalster fra Sjællandsserien.

Dermed er B. Frem Sakskøbing, Nordfalster FB og FC Nakskov sammen med NFC med i puljen, når 1. runde under DBU afvikles i september.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce