cookie-og-privatlivspolitik
Komponisterne Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børn og voksne til at finde på.
Komponisterne Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børn og voksne til at finde på.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Lyd-universer undervejs

Kom og vær´med til at lave en familiekoncert.
19. november 2021 kl. 06:08 Af Katrine Sabroe Christensen

NYKØBING Nu kan du være med til at finde på en spritny familiekoncert, når bandet "Vi Finder På" gæster Kulturfabrikken lørdag 20. november.

Hvordan laver man selv en sang? Hvad består en sang af? Og kan vi allesammen i fællesskab komponere en?

Med udgangspunkt i cirkler, trekanter og firkanter skal publikum lave lyd-universer som undervejs bliver brugt i en fælles komposition.

Komponisterne Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børn og voksne til at finde på ord, rim, toner, rytmer og bevægelser. På den måde bliver alle i allerhøjeste grad medskabere af et musikalsk værk, hvor både fantasi og rytme- og toneforståelse kommer i spil. En kre-aktiv koncert!

Koncerten starter klokken 14 og som altid åbnes dørene en halv time før koncerten begynder. Billetter kan købes via kulturfabrikkenguldborgsund.dk.

Annonce

Familiekoncerter er professionel musik spillet i børnehøjde. Børnene får en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres familie.

Familiekoncerterne er skabt i samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen), Guldborgsund Kommune og Kulturfabrikken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE