cookie-og-privatlivspolitik
Oplev Ditte Okman på Højskolen Marielyst.
Oplev Ditte Okman på Højskolen Marielyst.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Når sladder bliver til en kunstart

Danmarks ubestridte sladder-dronning Ditte Okman holder foredrag på Højskolen Marielyst.
09. november 2020 kl. 08:48 Af Katrine Sabroe Christensen

MARIELYST Journalist og radiovært Ditte Okman er kendt som en person, der siger det, mange andre tænker, men ikke tør formulere. Med knivskarp analytisk evne og uden så meget filter skærer hun igennem alle forsøg på spin, hykleri og bortforklaringer. Som radiovært er hun bedst kendt som vært på det populære sladderprogram "Det, vi taler om", hvor hun og hendes panel gennemgår ugens begivenheder og taler lige ud af posen.

Med mere end 250.000 lyttere - live, på Facebook og streams hver uge ligger programmet i toppen over de mest streamede radioprogrammer i landet.

Mandag 16. november klokken 19.30 giver hun foredrag om sladder på Højskolen Marielyst. Ditte Okman kender alle myterne om sladderbranchen og giver et blik bag kulisserne fra en af journalistikkens mest udskældte brancher. Men er sladderjournalistikken egentlig så anderledes end den såkaldt "seriøse" af slagsen? Ditte Okman forklarer gerne, hvorfor hun mener, sladder har en rolle at spille i samfundet. Og hun er ikke nærig med at dele ud af de mange saftige anekdoter om de kendte, som hun har samlet op gennem årene. Foredraget er arrangeret af højskolen i samarbejde med LOF Guldborgsund. Billetter kan købes på højskolens hjemmeside (www.hsmarielyst.dk).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE