cookie-og-privatlivspolitik
Disse ni arter fisk indgår i Abu Garcias fiskechallenge for børn i alderen tre til 14 år.
Disse ni arter fisk indgår i Abu Garcias fiskechallenge for børn i alderen tre til 14 år.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Ud med snøren!

Landsdækkende fiskekonkurrence for børn.
04. august 2020 kl. 14:30 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Fiskeglade børn mellem tre og 14 år har fået en spændende udfordring af fiskeudstyrsfirmaet Abu Garcia. Det gælder om at fange ni bestemte arter fisk, tage et foto af hver enkelt og vise det blandt andet i Mertz Jagt & Fritid. Fanger man alle ni arter fisk vinder man et fiskehjul, og  den allerførste fangst udløser et endegrej - blink eller spinner - fra firmaet.

- Det er en landsdækkende konkurrence, som vi er med i for første gang, fortæller Jens Christiansen, fra Mertz-afdelingen i Nykøbing.

Konkurrencen gik i gang i maj, og børnene har lige indtil 31. august til at fange fiskene.

- Vi har haft 10 til 15 børn inde på nuværende tidspunkt, men endnu ingen der har fanget alle ni fisk, siger Jens Christensen.

Hvis man vil deltage i konkurrencen, skal man hente sit challengekort hos for eksempel Mertz Jagt & Fritid. Når man har fået en fisk på krogen, tager man et foto på ægte lystfiskervis af sig selv og fisken, viser det i butikken og får på den måde et stempel på sit kort. De ni fiskearter, der skal fanges er aborre, skalle, regnbueørred, hornfisk, fladfisk, krabbe, gedde, makrel og havørred. Her er den sidste nok den vanskeligste at fange, mener kendere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce