cookie-og-privatlivspolitik
Mugge har nu kun én mission: Han vil bringe sin mor og far sammen igen - og det skal ske ved den årlige vejfest.
Mugge har nu kun én mission: Han vil bringe sin mor og far sammen igen - og det skal ske ved den årlige vejfest.
Foto: Nordisk Film

Ugeavisen Guldborgsund

Vind Mugge & vejfesten

I denne uge udlodder Ugeavisen fem eksemplarer af Wulffmorgenthalers animationsfilm Mugge & vejfesten.
26. februar 2020 kl. 06:46 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Den danske animationsfilm Mugge & vejfesten er den første spillefilm fra satire-duoen Wulffmorgenthaler. I denne uge udlodder Ugeavisen fem eksemplarer af filmen på dvd.

Filmen handler om drengen Mugge, hvis lykkelige tilværelse stopper brat, da hans forældre skal skilles. Moderen er nemlig faldet for crossfit-træneren Pierre og efterlader derfor Mugge med hans lamslåede far.

Mugge har nu kun én mission: Han vil bringe sin mor og far sammen igen - og det skal ske ved den årlige vejfest. Men så bliver festen aflyst! Bag filmen står Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, der som Wulffmorgenthaler er kendt for deres internet-striber og tv-satire. De er således skaberne bag blandt andet den rapkæftede flodhest Dolph og serien Pandaerne. Mugge og vejfesten byder på mere af duoens velkendte, grove humor, dog fortalt i børnehøjde, så hele familien kan være med.


Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot sende os svaret på, hvilket redskab flodhesten Dolph meget tit har med sig? Send dit svar til konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest onsdag 4. marts. Husk at skrive navn og adresse i mailen. Vinderne offentliggøres i Ugeavisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce