cookie-og-privatlivspolitik
Birgit Guldager udstiller sin kunst i Galleri Langholm i Dannemare.
Birgit Guldager udstiller sin kunst i Galleri Langholm i Dannemare.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Blå time i Dannemare

Birgit Guldager inviterer til fernisering på sin udstilling "Blå time" 1. august klokken 15 i Galleri Langholm.
28. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

DANNEMARE Birgit Guldager, som i august udstiller sine malerier i Galleri Langholm i Dannemare, har i mange år undervist elever ved Nakskov Gymnasium i kunsthistorie og i at tegne og male og modellere. Samtidig har hun dyrket sin egen kunst i eget atelier og har udstillet sine malerier både lokalt på Loallnd-Falster, rundt om i Danmark og i Italien og Frankrig.

- Blå time er temaet, jeg arbejder med lige for øjeblikket. For mig er den blå time hvor, dag skifter til nat fyldt med fantasi og poesi. Jeg arbejder allerbedst i dette tidsrum, hvor
jeg er mest kreativ og inspireret, og det har jeg egentlig altid været, fortæller Birgit Guldager.


Fernisering med musik

Ferniseringern, som finder sted lørdag 1. august fra klokken 15, vil byde på musik- og lyrikevent med Sanna og Mara von Langholm.

De efterfølgende lørdage, 7., 14. og 21. august, er der ateliersamtaler med Birgit Guldager - mellem klokken 15 og 17. Ellers kan besøgende få adgang til atelieret ved at ringe på mobil 50 18 96 77 eller 23 63 36 37.

Tirsdag 25. august tages udstillingen igen ned i Galleri Langholm, som ligger på adresssen Langholmvej 45 i Dannemare.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce