cookie-og-privatlivspolitik
B Blues Band består af bassisten Karsten Møller, trommeslageren Jeremy Twitchett, guitaristen og sangeren Anders Bondo og leadguitaristen Allan Axelsen.

2

Billeder

B Blues Band består af bassisten Karsten Møller, trommeslageren Jeremy Twitchett, guitaristen og sangeren Anders Bondo og leadguitaristen Allan Axelsen.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Bluesband hylder guitar-legende

Fire modne musikere fra Lolland-Falster har kastet sig ud i et ambitiøst projekt, hvor de kombinerer musik, billedkunst og foredrag.
21. februar 2020 kl. 07:01 Af David Arnholm

Annonce

SAKSKØBING/RØDBY B Blues Band består af guitaristen og sangeren Anders Bondo, leadguitaristen Allan Axelsen, trommeslageren Jeremy Twitchett og bassisten Karsten Møller, og sammen dyrker de blueslegenden Robert Johnson. Det gør de ved ikke blot at spille hans numre, men også fortælle om hans korte liv.

Dertil kommer, at Allan Axelsen ud over at være guitarist også er kunstmaler. Han har malet et maleri til hver enkelt af Robert Johnsons sange og skabt et stort bagtæppe til koncerten.

Robert Johnson nåede kun at skrive 29 sange, inden han i 1937 døde som 27-årig efter et liv med modgang, sprut og røg. Men han var så fænomenal på guitar, at det lød, som to-tre guitarister. Hans sange er blandt andet blevet fortolket af Eric Clapton, der har skabt guitar-festivalen "Crossroads" - opkaldt efter Johnson-sangen "Cross Road Blues".

Oplev bandet. 21. februar klokken 18 på Hotel Saxkjøbing. Billetter koster 295 kroner og inkluderer en sydstatsinspireret menu. Den 25. april spiller bandet igen - denne gang i Pakhuset i Rødby.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce