cookie-og-privatlivspolitik
Martin Møller har fået mange modebevidste kvinder ind, der godt kan lide de ting, som butikken importerer.
Martin Møller har fået mange modebevidste kvinder ind, der godt kan lide de ting, som butikken importerer.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Direkte import lokker

Skal turisterne lokkes ind i midtbyen af Nakskov, så skal der være andet end de almindelige kædebutikker også. Det mener i hvert tilfælde Martin Møller fra butikken "Angel Fashion", der selv importerer tøj og sko fra samarbejdspartnere i Frankrig.
17. april 2021 kl. 12:19 Af Daniel Brøns

NAKSKOV Martin Møller forklarer:

- Vi får meget ros for at have noget tøj, som man ikke ser andre steder, og vi kan se, at folk kommer langvejs fra for at handler her også, siger ekspedienten, der først var med til at etablere en butik på Axeltorv og siden siden hen er flyttet over i gågaden i juni 2020. Det har gjort ham til et kendt ansigt i byen.

- Nu kan børnene i hvert tilfælde genkende mig som manden, der altid giver en slikpind, når de er ude at handle, siger han med et smil og fortæller, at alle typer af kunder kommer her. Unge og ældre med forskellige former for smag.

Det er planen, at butikken bliver i Nakskov fremover da den kører rigtigt godt, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE