cookie-og-privatlivspolitik
De to direktører fra CBS-Rixdorf havde travlt i sidste uge, hvor de begyndte renoveringen af Østergade 2, tidligere Boutique Sonja.
De to direktører fra CBS-Rixdorf havde travlt i sidste uge, hvor de begyndte renoveringen af Østergade 2, tidligere Boutique Sonja.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Eventmagere i Østergade

Berliner-virksomhed etablerer dansk afdeling i Nakskov.
10. august 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Få uger efter at Sonja Nielsen holdt meget besøgt ophørsudsalg i Boutique Sonja og satte ejendommen til salg, er der nu igen liv i de små butikslokaler på Østergade 2. For efter ganske kort tid på ejendomsmarkedet blev huset i tre etager solgt til den tyske virksomhed CBS-Rixdorf.

I sidste uge blev der hamret og malet og bakset med inventar, og det var de nye ejere selv, der håndterede værktøj og pensler.


Specialister i vinettiketter

CBS-Rixdorf er en eventvirksomhed med syv medarbejdere og base i Berlin.

- Vi fremstiller specialdesignede etiketter til vine og samarbejder med både vinproducenter og alle større festivaler i Tyskland. I Danmark har vi samarbejde med Roskilde Festival, og da vi gerne vil udvide vores aktiviteter i Danmark, har vi valgt at etablere en afdeling her i Nakskov, fortæller Hermann Vahstall, en af firmaets direktører og ganske veltalende på dansk efter i en periode at have boet i Danmark.

- Her de næste måneder går vi i gang med at renovere bygningerne og butikslokalerne. Til næste år åbner vi så kontor og måske også en lille butik med vin. Men intet er helt sikkert endnu. Nu vil vi lige se tiden an, slutter Hr. Vahstall.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce