cookie-og-privatlivspolitik
Det kan godt være hårdt at trække pallen op ad en stejl indkørsel, men service er alfa og omega i al forretning, mener Morten Larsen.
Det kan godt være hårdt at trække pallen op ad en stejl indkørsel, men service er alfa og omega i al forretning, mener Morten Larsen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

God service skal følge med pillerne

Med de stigende priser på olie og el har mange kastet sig over pillefyr og pilleovne, som varmer med træpiller, der sælges i et meget konkurrencepræget marked. En ny leverandør vil satse på god, personlig service - og en telefon, som der bliver svaret på altid. Allerede nu er der succes med konceptet, som udgår fra en lade mellem Sakskøbing og Maribo, som er propfyldt med varme produkter.
06. januar 2022 kl. 09:33 Af Daniel Brøns

MARIBO En palle træpiller for under 1750 kroner er en god pris i denne kolde vinter. Men man skal også være billig, når man starter op som ny, fortæller Morten W. Larsen, der har lejet en lagerhal og købt en lastbil for at starte op som selvstændig leverandør af træpiller under navnet LF Biobrændsel. Og han har allerede gjort sig de første erfaringer.

- Det er vigtigt at man altid svarer på telefonen, og at kunden føler, at man gør alt, hvad der er muligt for dem. Måske har de oplevet, at en leverandør bare har sat pillerne ude ved vejkanten, og så bliver de glade, når man trækker det helt op til kælderdøren, siger han og fortæller, at man som kunde kan gøre meget for at hjælpe sig selv, inden han kommer.

- Hvis der er fliser eller tør og plan cement helt op til aflæsnings-stedet, så kan jeg køre langt med det, siger han.


Priser gode

Selv om energipriserne lige nu er ret høje, så er det alligevel hans oplevelse, at det godt kan betale sig at fyre med træpiller.

- 1849 kroner for en mærkevare fra Vida Pallets er fra Småland i Sverige og har en høj brændværdi og har et lavt askeindhold. De leveres i 16 kilos sække, så de er nemme at håndtere, siger han og oplyser, at de i øvrigt er miljøvenlige, idet man i Sverige genplanter skove efter brug.

Annonce

Morten W. Larsen har dog også andre mærkevarer på lager, som er utroligt populære såsom piller fra Ole Tietze, som også er fra svenske producenter og har mange af de samme fordele som Vida Pallets. De koster omkring 2500 pr. palle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE