cookie-og-privatlivspolitik
Katrine Hartmann har kontor i Boxen på Axeltorv - lige ved siden af Nakskov 2030-sekretariatet.
Katrine Hartmann har kontor i Boxen på Axeltorv - lige ved siden af Nakskov 2030-sekretariatet.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Godt år - trods alt!

Katrine Hartmann fik en hård start som Nakskovs eventmanager - men trods corona har 2020 også budt på gode ting og fremskridt.
29. december 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV At landet langsomt skulle lukke alt inden for events og store forsamlinger ned i løbet af 2020, det drømte Katrine Hartmann ikke om, da hun i begyndelsen af året tiltrådte som eventmanager - en ny stilling under Nakskov Handel & Erhverv (NH&E).

Mange planer måtte skrottes og arrangementer aflyses, fx blev der kun afholdt ganske få Aftenåbent i Nakskov. Så nye tiltag på de aftener, hvor nakskovitterne ellers strømmer til, måtte udskydes til - i bedste fald - 2021.


Julelys over Nakskov

Mens en del af Katrine Hartmanns planer måtte i skuffen, blev andre spektakulært realiseret. Se blot byens centrum i denne juletid, hvor ny og smuk julebelysning funkler overalt.

Det skyldes ikke mindst Katrines held til at få flere af Nakskovs virksomheder til at være med til at sponsorere lys over Nakskov - og hendes håb er, at endnu flere vil være med til næste år, så julebelysningen kan udvides og blive endnu flottere.


Drive in og coronahjælp

Midt i alle aflysninger af koncerter og arrangementer var Katrine Hartmann sammen med Line Spure Mlynek arrangør af et par anderledes koncerter, nemlig drive in-koncerter, hvor folk siddende i deres biler på p-pladsen ved Nakskov Idrætscenter kunne nyde både Mads Langer, Carl Emil Petersen og Hr. Skæg.

En anden ting, som Katrine Hartmann er meget stolt over, er den hjælp, som Nakskov Handel & Erhvervs medlemmer har modtaget løbende under pandemien.

I samarbejde med de lokale virksomheder Aage Maagensen og Advodan har NH&E løbende udsendt notater om, hvordan de nyeste restriktioner og tiltag skal tolkes, og hvordan butikker og erhvervsdrivende kan forholde sig.

Det er et tiltag, som mange har været glade for og som er blevet bemærket - også uden for landsdelen. Blandt andet i foreningen af citychefer, hvor Katrine Hartmann deltager i møder, henter inspiration og inspirerer andre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce