cookie-og-privatlivspolitik
Der er dækket op til fest på herregården.
Der er dækket op til fest på herregården.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Jul på herregården

Sidste weekend i november slår Reventlow-Museet dørene op til en julesmykket herregård
22. november 2021 kl. 08:19 Af Lisbet Rasmussen

VESTLOLLAND Oplev herregården stråle af levende lys i novembers dunkle lys, se hvordan de allerførste små juletræer, som dukkede op på de danske herregårde i de første årtier af 1800-tallet, så ud - og drøm dig tilbage til julefesten i 1860, når du træder ind til det store juletræ i herregårdens store sal.  

Derudover kan man klippe en "Lollandsk Svane" til sit eget juletræ - et stykke julepynt, der efter en familietradition stammer fra Pederstrup i midten af 1800-tallet. Men man er naturligvis også velkommen til at hænge det på vores, hvis men har lyst.  

Endelig må du ikke gå glip af et besøg hos husjomfruen, der braser og bager ved det store brændekomfur i herregårdskøkkenet. Her kan du også købe lidt godt til ganen, som kan nydes ved de små borde i den gamle vinkælder. 

Det foregår 27. og 28. november kl. 12-17. Pris voksne 65 kr. Børn gratis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE