cookie-og-privatlivspolitik
Benny Christensen dyrker i 100.000-vis af tulipaner i Arninge.
Foto: Lisbet Rasmussen/ arkiv

Ugeavisen Lolland

Lollandske tulipaner ender måske som affald

Vil du købe lokalt dyrkede tulipaner, så snup en buket eller to hos Carpe Diem i Nakskov eller hos Dagli'Brugsen i Dannemare.
25. marts 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

ARNINGE Normalt sender Birgit og Benny Christensen afskårne tulipaner afsted til Grønttorvet i København et par gange om ugen.

Det plejer at være en blomstrende forretning - men ikke lige nu. På grund af corona er afsætningen af de sprøde og smukke forårsblomster, som Benny og Birgit dyrker i deres drivhuse i Arninge, nærmest gået i stå.

- Der er jo hverken fester eller sammenkomster for tiden, så salget af blomster er gået helt i stå. Og blomster er jo en vare, som ikke kan holde sig ret længe. Hvis vi ikke får afsat vores tulipaner inden for en vis tid, kan vi bare smide dem ud. Og det er måske der, vi ender, hvis krisen bliver ved, sukker Benny.

Lige nu har han problemer, fordi der ikke er plads til de gule tulipaner i drivhuset. Det er dem, han normalt sælger i massevis op til påske. Men som tingene står lige nu, er drivhusene fyldt op med tulipaner i andre farver, som ikke er afsat, og derfor må de gule tulipaner lige pt blive på køl. Tulipanerne fra Arninge ender typisk under hammeren på Grønttorvet. En del sælges dog lokalt - i Carpe Diem i Nakskov og i Dagli'Brugsen i Dannemare.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce