cookie-og-privatlivspolitik
Lene Ulrik (tv) og Hannah Smith er sammen om konceptet, som nyder stor opmærksomhed.
Lene Ulrik (tv) og Hannah Smith er sammen om konceptet, som nyder stor opmærksomhed.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Motionsstudie i østbyen

US Studio, der siden januar har eksisteret på adressen Vesterbrogade 29 flytter nu ud i det østlige industrikvarter i flotte lokaler.
17. september 2020 kl. 14:41 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Motion og velvære gennem holdtræning. Det er nok den mest præcise betegnelse man kan give konceptet bag US Studio, der inden coronakrisens start åbnede i Maribo på Vesterbrogade. Her fik konceptet hurtigt fat i mange lokale, så nu skal konceptet udvikles på Werner Larsens Vej, hvor motionscenteret Fit4Life tidligere holdt til.

Halvdelen af de flotte lokaler er nu overtaget af Lene Ulrik og Hannah Smith, der sammen driver det nye koncept, der udelukkende består af holdtræning for krop og sjæl. Som Lene Ulrik fortæller:

- Vores plan er at tilbyde noget for alle fra børn til pensionister, og lige nu har vi stor succes med blandt andet Zumba, Newline Dance og forskellige former for intens motion, der får pulsen helt op, siger hun.

Også Yoga,Qigong og anden mental træning er på programmet - ligesom meget, meget andet. Normalt er de to iværksættere trænere i forløbene, men ellers har de lejet andre trænere ind, fortæller Lene Ulrik.

De to iværksættere er begge bosat lokalt. Lene Ulrik har i en årrække trænet i Holeby-Bursø Gymnastikforening og bor i Maribo, mens Hannah Smith er nylig tilflytter og bor i Slemminge. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce