cookie-og-privatlivspolitik
Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal optræder sammen ved koncerten.
Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal optræder sammen ved koncerten.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Musikeventyr med Ghita

Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal optræder i en spændende opsætning den 20. juni klokken 17 i Maribo Domkirke.
06. juni 2021 kl. 07:11 Af Daniel Brøns

MARIBO Nu kan det endelig lade sig gøre at komme til koncert igen, og Maribo Musikforening har haft held til at engagere nogle af de mest kendte og elskede danske navne. Ved koncerten kan man opleve Ghita Nørby læse nogle af H.C. Andersens fantastiske eventyr og La Fontaine´s ustyrlige fabler i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse. Michala Petri og Lars Hannibal har sammensat musik, som skaber laguner til eftertænksomhed. Musikken er af bl.a. af Carl Nielsen, J.S. Bach og Edvard Grieg.

Ghita Nørby debuterede i 1955 på Det Kgl. Teater, og senere fik hun en lang række hovedroller på bl.a. Det Ny Teater, Folketeatret, Det Kgl. Teater og Betty Nansen Teatret. Ghita Nørby har også medvirket i en lang perlerække af danske filmklassikere.

Michala Petri er en musiker af de sjældne - et vidunderbarn og et navn, mange vil nævne som det første, hvis de skulle nævne en dansk, klassisk musiker.
Michala Petri har udvidet repertoiret for sit instrument enormt og har mere end 70 cd-indspilninger og knap 5.000 koncerter i bagagen.
I løbet af sin karriere har Michala Petri arbejdet sammen med internationale navne som James Galway, Keith Jarrett, Gidon Kremer og Claudio Abbado.

Lars Hannibal kunne i 2020 fejre sit 50 års jubilæum som musiker. Dette blev markeret med udgivelsen af albummet BLUE med Hannibals egne kompositioner og arrangementer. Efter endt uddannelse i 1980 som guitarist fra Musikkonservatoriet i Århus og som lutspiller i Haag, startede Lars Hannibal sammen med violinisten Kim Sjøgren "Duo Concertante", med hvem han har spillet 1.000 koncerter og indspillet 10 albums for EMI.
Lars Hannibals samarbejdspartnere tæller bla. Palle Mikkelborg, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Svend Asmussen, Birthe Kjær og trompetisten Michael Brydenfelt og Michala Petri.

Billetpriser til koncerterne er 80 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke-medlemmer og under 25 år gratis adgang. Der sælges billetter ved indgangen, men også i forsalg på Place2book. Husk coronapas som højest må være 72 timer gammelt ved indgangen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE