cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Løje har også en buket roser til kæresten, værtinden - eller en anden, der fortjener opmærksomhed.
Thomas Løje har også en buket roser til kæresten, værtinden - eller en anden, der fortjener opmærksomhed.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Ny blomsterbutik åbnet i Holeby

Coma har så stor succes med sin plantegård, at en stor blomsterafdeling nu er kommet til - indendørs i den velassorterede butik.




12. februar 2021 kl. 08:32 Af Daniel Brøns

Annonce

HOLEBY Det skal være lettere at købe alt lokalt. Sådan har hovedtanken været siden Thomas Løje etablerede Coma i Holeby.

Og missionen er lykkedes. For butiken er bare vokset siden - ikke mindst på grund af ejerens mange initiativer - såsom etableringen af en spillehal, udviklingen af en plantegård, hvor man kan købe ting til haven, mere fokus på frugt og grønt, mere fokus på færdigretter - og meget, meget andet. Det har vist sig at tiltrække kunderne i både Holeby og omegn.

- Her i januar og februar har vi solgt langt, langt over budgettet. Det skyldes naturligvis også, at grænsehandlen er lukket, men også at folk har fået mere fokus på, at man skal handle lokalt, siger købmanden, der tror på, at flere aktive butikker tiltrækker flere kunder i en selvforstærkende effekt i byen.

Han er derfor glad for den nye blomsterafdeling, som klæder butikken ved indgangen.

- Når man ankommer i butikken, så oplever man jo et væld af farver, og det giver jo lyst til både at komme ind - og måske få nogle af de flotte farver med hjem, siger købmanden, der både sælger buketter, blomster i potter og meget andet ved indgangen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE