cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Findval Sølvskov (foto) er sammen med Christian Damsgaard de bærende kræfter bag Nakskov Revyen.
Foto: Pr

Ugeavisen Lolland

Ny revy i Nakskov

To professionelle skuespillere har fået øje på Nakskov som uopdyrket revyland og forbereder nu en Nakskov Revy - foreløbig for tre år.
09. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Thomas Findval Sølvskov har aner i Nakskov og har også som barn tilbragt mange sommerferier i den vestlollandske by.

Netop tilknytningen til Nakskov har fået den uddannede skuespiller til seriøst at gå i gang med at undersøge, om en årlig revy kunne tænkes at foregå i Nakskov, nærmere bestemt i Nakskovs teatersal.

- Vi satser på et tre-årigt forløb og tror på, at Nakskov godt kan bære at være hjemsted for en årlig revy, der skal foregår om sommeren i Nakskov teatersal, fortæller Thomas Findval Sølvskov.

Revy-planerne har han fostret sammen med en god kollega, nemlig skuespiller Christian Damsgaard, som blandt andet har mange revy-erfaringer.

- Vi arbejder ud fra en plan, hvor jeg deltager som medvirkende i revyen hvert år; mens Christian er revyens faste instruktør, fortæller Thomas Findval Sølvskov.

Annonce

Generalforsamling

De to bærende kræfter bag Nakskovs kommende revy har netop indkaldt til stiftende generalforsamling af foreningen Nakskov Revy.

Generalforsamlingen foregår søndag 11. juli klokken 14 på Hotel Krukholm på Maribovej 134 i Nakskov.

Alle er velkomne. Tilmelding dog nødvendig på revydirektor@nakskovrevyen.dk

Hvis alt går som planlagt og ønsket, vil den første Nakskov Revy invitere til forestilling i juli 2022 - med lokal satire krydret med små nationale og globale svirp med halen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE