cookie-og-privatlivspolitik
Nye ansigter i gaden - og udsigt til mere kultur i Vestergade i Maribo.
Nye ansigter i gaden - og udsigt til mere kultur i Vestergade i Maribo.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Nyt kultursted i gaden

I Vestergade 19 i Maribo åbner nu et nyt galleri med inspirerende kunst og musik.
16. april 2021 kl. 09:17 Af Daniel Brøns

MARIBO Galleriet skal være et kunstnerisk åndehul, hvor de to indehavere billedkunstner Mette Munch og pianist Kristian Marcussen byder ind i noget der minder om en dagligstue - som løbende skifter indhold efterhånden som billeder, musik og retrogenstande skifter ejer.

- Mini-koncerter, ferniseringer, foredrag og undervisning med udgangspunkt i den levende kunst, bliver også en del af projektet, forklarer Mette Munch.

Mette Munch har boet det meste af sit voksenliv i Maribo. Billederne har præget bybilledet i mange år og hun har udstillet flere steder rundt i landet. Hendes kunst er farverig og ekspressiv

Kristian Marcussen er pianist med uddannelse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Universität der Musik i Graz, Østrig. Han flyttede til Maribo i 2018, hvor han fandt sammen med Mette.

Galleri Munch og Marcussen holder åbningsfernisering lørdag, den 1. maj, mellem klokken 10 og 14 i Vestergade 19, hvor du kan møde parret. dbr

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE