cookie-og-privatlivspolitik
Holdet bag nytårskoncerterne under pressemøde i oktober, hvor optimismen stadig var intakt.

2

Billeder

Holdet bag nytårskoncerterne under pressemøde i oktober, hvor optimismen stadig var intakt.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Nytårskoncerter atter i hi

To så godt som udsolgte nytårskoncerter måtte aflyses på grund af corona - for andet år i træk. Men holdet bag Nakskov Nytårskoncert har langt fra mistet modet og håber nu bare, at forestillingerne til næste år kommer længere end til øvefasen.
03. januar 2022 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV - Vi ligger nu inde med numre til to forestillinger. Det er bare så ærgerligt, sukker Mette Jonsson, som for nylig har efterfulgt legendariske Arthur Jensen som formand for Nakskov Nytårskoncert. Foreningen hvis eneste og fornemste formål er at afholde to revy-agtige koncerter med lige dele musikalske og humoristiske indslag med lokale optrædende, der på amatørniveau hæver sig over det normale inden for musik, dans, sang, skuespil og spas.

- Sidste år var vi allerede tidligt klar over, at vi måtte aflyse. Så derfor tog vi det mere roligt. Men i år troede vi virkelig, at koncerten ville blive gennemført. Vi har øvet os, og alt var købt ind, da det hele blev aflyst så sent som 17. december. Det er bare så ærgerligt, sukker Mette Jonsson endnu dybere.

Dog glæder hun sig over, at midler fra en hjælpepakke betyder, at foreningen bag nytårskoncerterne holder skindet på næsen og dermed efter to års pause vil være klar til at træde på scenen om et årstid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE