cookie-og-privatlivspolitik
Når ny granit lægges i, så skal den støbes ind i beton - og den er længe om at tørre om vinteren.
Når ny granit lægges i, så skal den støbes ind i beton - og den er længe om at tørre om vinteren.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Østergade lukket indtil 17. marts

Lolland Kommune er nu i fuld gang med at forskønne Jernbanegade med bredere for-tove, nye fliser, nye lamper og et stort plantebed. Efter planen skal gaden åbne om få dage, men nu står Østergade for tur - og vil være lukket i flere uger.
10. februar 2021 kl. 11:32 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Byggearbejdet handler blandt andet om området ved fodgængerovergangen fra Østergade til Torvet, der medfører, at det ikke vil være muligt at køre fra Jernbanegade og ind i Østergade.

På strækningen fra Torvet til Mellemgade, vil derfor være helt lukket for kørende trafik helt indtil den 17. marts.


Beton udfordrer

Årsgen til den lange byggeperiode er især, at granitstenene skal lægges i beton, hvis belægningen skal holde i mange år. Og beton er længe om at tørre i vinterens kulde. Kommunen håber dog, at det kan lade sig gøre at blive færdig hurtigere end planlagt.

Det vil i hele perioden stadig være muligt at køre ind til resten af Østergade fra Mellemgade.

For borgerne er arbejdet besværligt, fordi de ikke så nemt kan parkere og komme frem. Til gengæld er der god service med at hete affald. Så har man en affaldsbeholder, der plejer at blive afhentet fra Østergade, så kan den bare stilles som normalt. Så vil den blive fragtet hen til et sted, hvor vognmanden kan tømme den. Og fragtet tilbage igen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE