cookie-og-privatlivspolitik
Steen Madsen under en tur til den tyske by Chemnitz - længe før vi kendte ordene corona og covid-19.
Steen Madsen under en tur til den tyske by Chemnitz - længe før vi kendte ordene corona og covid-19.
Foto: Arkiv/ Privat

Ugeavisen Lolland

Rejseglæden er stadig den samme

Hos Madsens Bustrafik tror Steen Madsen på, at hans busser igen kommer til at transportere rejselysnte gæster til destinationer i både ud- og indland.
Men hvornår?
13. januar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Rejseprogrammet for 2021 er på gaden, og det er lige så omfangsrigt og med omtrent lige så mange rejsenyheder, som der var i Madsens Bustrafiks program for 2020, 2019 og endnu tidligere år. Intet i programmet afslører umiddelbart, at vi befinder os i en pandemi, og at Nakskovs rejseudbyder er lige så trængt som resten af rejsebranchen verden over.

- Vi tror på, at rejseglæden er intakt, og bare grænserne snart åbner, og der er vaccinationer nok, så skal vi såmænd snart få fyldt busserne igen, lyder det fra Steen Madsen.


Ikke helt i koma

Selvom 2020 var et sløjt år, hvor Madsens fire busser holdt stille i garagerne mere end godt var, så har Madsens Bustrafik satset på et flot program for 2021. For som Steen forklarer:

- Vi ved jo ikke, hvad der kommer til at ske, og hvornår der kommer til at ske noget her i 2021. Så vi er nødt til at have et program klar, så vi kan begynde at køre, lige så snart Mette Frederiksen giver grønt lys.

- Vi er da ikke gået helt i koma, lyder det lunt fra Steen Madsen, som dog netop har sendt sine tre chauffører hjem med lønkompensation. For lige nu er der ganske enkelt ikke en eneste bustur at køre, ikke en eneste kilometer at tilbagelægge.

Annonce

Bestil trygt din rejse

Hvis du sidder med rejsekataloget og falder over en rejse, som du virkelig godt kunne tænke dig at tage med på i 2021, så kan du trygt bestille den:

- Det skal jo ikke gå ud over vores kunder, hvis vi er nødt til at aflyse en rejse, så selvfølgelig betaler vi pengene retur. Sådan er reglerne, slår Steen Madsen fast.


Tranedans i Sverige

Blandt årets spændende, nye rejsedestinationer er så forskellige tilbud som en 5-dags tur i maj til Gouda i Holland og en oktober-tur til både Rebild Bakker og Jesperhus Blomsterpark.

Har man derimod en indre trang til fuglekiggeri, tilbyder Madsens Bustrafik både at opleve tranedans i Sverige og stære-fænomenet sort sol i Sønderjylland.

Hvis coronaen er kommet under kontrol, starter en af Madsens store busser allerede ud på tur 30. marts med kurs mod Holland.

Annonce

Læs mere om både nyheder og gamle kendinge både i ind- og udland på Madsens Bustrafiks hjemmeside eller ring og bestil et katalog.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE