cookie-og-privatlivspolitik
På dagen kan du sammenligne de to fabrikater, når de suser rundt på det kunstige græs.
På dagen kan du sammenligne de to fabrikater, når de suser rundt på det kunstige græs.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Robotplæneklippere og motorsave på Store Planteweekend

Når Steens Planteskole holder "Store Planteweekend" fra onsdag den 7. til søndag den 11, bliver der i weekenden mulighed for at høre om motoriserede haveredskaber.
08. oktober 2020 kl. 11:43 Af Daniel Brøns

Annonce

NØRREBALLE Hvorfor gå og kæmpe med at holde plænen, når den kan holde sig selv med hjælp af en robotplæneklipper.

Det spørgsmål er der nok mange, der stiller sig selv, når det har regnet, og plænen pludselig vokser vildt og voldsomt.

Men der findes et svar, som fås fra cirka 8000 kroner og opefter: En robotplæneklipper, som bør købes i en ordentlig kvalitet - eksempelvis en Stiga eller en Stihl, som forhandles af J.E. Park og Skovservice i Maribo.

I åbningstiden lørdag og søndag kan du se begge modeller i drift demonstreret af Jens Erik Frimann, der godt kan anbefale at gå over til at bruge robotklipper.

- Robotplæneklipperne er blevet så gode, at de efterhånden kan køre på endog meget skrå plæner, og så passer de stort set sig selv, siger forhandleren, der sjældent ser dem på værkstedet.

- De plejer at holde i mange år, men man skal være opmærksom på, at der skal skiftes kniv på dem af og til - især hvis du kører for meget i kogler og grene,siger Jens Erik Frimann.

I weekenden vil han også medbringe forskellige håndholdte maskiner - ikke mindst motorsave, der er højaktuelle her i efteråret.

Ved Store Planteweekend har Steens Planteskole masser af andre spændende tilbud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce