cookie-og-privatlivspolitik
Velværeaften med stillesvømning er blandt hittene i Nakskov Svømmecenter.
Velværeaften med stillesvømning er blandt hittene i Nakskov Svømmecenter.
Foto: Ingrid Riis/ arkiv

Ugeavisen Lolland

Svømmecenter fylder 6 år

"Superweekend" markerer, at Nakskov Idrætscenter nu i 6 år har haft det herligste svømmecenter.
25. februar 2020 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov Der er dømt "Superweekend" 28. og 29. februar samt 1. marts, når Nakskov Idrætscenter fejrer, at det er 6 år siden, at svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter blev indviet. Det bliver fejret med et brag af en superweekend, som byder på alt fra gratis adgang til svømmecenteret, gode rabatter på alle svømmecenterets abonnementer, saunagus, og gode tilbud i cafeen.

Superweekenden varer i tre dage. Allerede fredag 28. februar er gratis entré ved morgensvømning og fredagsvelvære og igen om eftermiddagen.

Lørdag 29. februar og søndag 1. marts er der åbent klokken 10-15.30, og der er begge dage gratis adgang til svømmecenteret.

Det vil i superweekenden også blive muligt at prøve det særdeles populære "saunagus". Det er om fredagen både klokken 10, klokken 15 og klokken 16. Både lørdag og søndag er der saunagus klokken 11 og 14.

Sidst men ikke mindst er Café NIC også i fødselsdagshumør hele weekenden og fejrer jubilæet med at give 10 procent på al mad. Alt i alt en heftig weekend i Nakskov Idrætscenter, hvor personalet glæder sig til at modtage masser af de glade gæster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce