cookie-og-privatlivspolitik
Spinning i Søren Hansens have i Kragenæs er noget af et tilløbsstykke.
Spinning i Søren Hansens have i Kragenæs er noget af et tilløbsstykke.
Foto: Bente Dickow

Ugeavisen Lolland

Ta' på Spin Tour 2020

Dyrk motion i sommerlandet.
17. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

KRAGENÆS Søren Hansen, som har stor succes med sine cykelspinning-hold i Horslunde - og her i sommer også hjemme i sin egen baghave i Kragnæs, er en hund efter at arrangere events, så der sker noget - ikke mindst her i coronatiden, hvor der er langt mellem de sjove indslag.

Derfor inviterer Søren nu til Spin Tour 2020, som går ud på, at han sommeren igennem opstiller et flok spinningcykler på forskellige destinationer, som folk så kan melde sig til at cykle på i et par timer.

Spin Tour 2020 startede i Maribo i lørdags og fortsætter de kommende fem lørdage:

20. juni i Bandholm, 27. juni ved Hestehovedet, 4. juli i Kramnitze, 10. juli ved Den fuldkomne Fisker i Onsevig og finale ved Kragenæs Havn lørdag 18. juli. Tidspunktet er alle steder klokken 10-13 - undtagen i Onsevig, hvor Spin Tour 2020 foregår klokken 16-19.

- Vi finder på nogle sjove indslag undervejs, lover Søren Hansen. Eksempelvis vil Hanne servere spinning-sandwiches ved Den fuldkomne Fisker.

Under finalen i Kragenæs vil der også være et Dodekalit-løb. Løbet, som begynder klokken 11, er på cirka fire kilometer - og der er start og slut på Kragenæs Havn.

Tilmelding og betaling (50 kroner pr time) til Søren på MobilePay 20 77 02 75.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce