cookie-og-privatlivspolitik
Mød holdet - og bestem noget af handlingen.
Mød holdet - og bestem noget af handlingen.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Talentfestival med succesteater

Hvad er succes egentlig? Det vil scenekunstnerne fra "Hørt" undersøge, når de åbner Center for Succes for én dag på Lolland under 1000 Talenter Festival d. 19. September.
14. september 2020 kl. 07:39 Af Daniel Brøns

MARIBO På 1000 Talenter Festival opsættes forskningsinstitutionen "Center for Succes" i et atypisk scenerum.

Publikum inviteres indenfor i centret for at bidrage til de to centerlederes forskning om succes. Med afsæt i den gængse opfattelse af hvad succes er, og hvordan man får det, tager publikum sammen med performerne stilling til betydningen af succes i deres egne liv gennem mødet med hinanden.

Forestillingen berører emner som mentalt helbred, selvværd, identitet og lykke, men forestillingernes endelige indhold afhænger af publikum, oplyser Julie Thalund, der er en af "centerlederne".

I forestillingen forvandles publikum til testpersoner i det særegne forskningscenter, Center for Succes. De besøger undervejs både venteværelset og foredragssalen. De guides i gruppeterapi og gennem humoristiske, men vedkommende tests, som centerlederne igangsætter.

Nils Lund Pedersen, der er Næstformand i Iværksætter Lolland og arrangør af 1000 Talenter Festival synes at showet er en god åbning for festivalen.

Annonce

- Det største og vigtigste, du kan gøre i dit liv, er at følge dit hjerte og gøre det, der gør dig glad. Dét er dét, vi gerne vil råbe højt om med 1000 Talenter, og derfor er "Center for Succes" som skabt til 1000 Talenter., siger han.

Reservér gratis og se program på adressen 1000talenter.dk. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE