cookie-og-privatlivspolitik
Fra 9. juni sejler Postbåden Vesta igen passager på ture ud på Nakskov Fjord.
Fra 9. juni sejler Postbåden Vesta igen passager på ture ud på Nakskov Fjord.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

To turbåde igen på vandet

Snart sejler både Anemonen på Maribo Søerne og Postbåden på Nakskov Fjord.
08. juni 2020 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

MARIBO/ NAKSKOV Både turbåden Anemonen og postbåden Vesta har ligget stille længere end normalt på grund af situationen med covid-19. Men efter 8. juni stævner de to både igen ud på henholdsvis Maribo Søerne og Nakskov Fjord.

Fra lørdag 13. juni er Anemonen klar til at kunne sejle ture med alle de nødvendige forholdsregler, som følger med corona-epidemien. Bordene på båden er fjernet, toilettet er låst af, og der vil kun blive sejlet med op til 36 passagerer ad gangen. Der vil være håndsprit på båden, og alle om bord bliver opfordret til at holde god afstand.


Specialture aflyst

Derudover har det været nødvendigt at ændre på sejlplanen og aflyse alle specialture med Anemonen, så der i denne sæson kun er mulighed for at komme med på non-stop ture uden guide af 1 og 2 timers varighed. Der er sendt direkte besked ud om aflysning til alle, som har booket pladser til specialturene.

Vær opmærksom på, at Anemonen kun sejler, hvis der er minimum 6 passagerer med.

Også Postbåden er klar til at sejle ud på Nakskov Fjord fra 9. juni.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce