cookie-og-privatlivspolitik
De halvrunde hytter ses i baggrunde. Forrest ligger fælleshuset.
De halvrunde hytter ses i baggrunde. Forrest ligger fælleshuset.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Vandrerhjemmet er klar

Den 13. juni kan man komme ud og se Maribos nye vandrerhjem og som optakt deltage i et spinning-event.
09. juni 2020 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Seks halvrunde hytter skal fremover skal udgøre hjertet i det nye vandrerhjem i Maribo, der ligger ved Maribo Hallerne.

I sovehytterne vil der være med plads til seks personer i hver. Desuden vil der være fællesområde med et stort handicaptoilet og et fællesrum, som også indeholder køkken, hvor der vil være komfur og køleskab. Der vil være tv i fællesrummet, men hver hytte har også eget tv, så man kan hygge sig der.

Fire af hytterne vil ligge med udsigt ind over stadion.

Der er i øvrigt afsat plads til, at der kan udvides med yderligere otte hytter, skriver Folketidende.

Vandrerhjemmet er nu færdigt, og hytterne kan allerede bookes nu på Danhostels hjemmeside samt også snart på booking.com.


Åbent hus med spinning

Lørdag 13. juni mellem klokken 13 og 15 vil det være muligt at se hytterne - dog kun i mindre grupper ad gangen på grund af forsamlingsforbuddet i forbindelse med coronapandemien, meddeler arrangørerne.

Men inden de nye hytter åbner til besøg kan alle deltage i et spinning-event på stadion lige ved siden af det nye vandrerhjem.

Det er spinninginstruktør Søren Hansen fra Horslunde, der i samarbejde med halinspektør Morten Hansen fra Maribo Hallerne, liner 30-35 spinningcykler op, som folk så kan købe for tre timer - mellem klokken 11 og 14. Brugen af en spinningcykel koster en flad 50'er.

- Vi håber, at der er mange, som vil kigge forbi og at der bli'r gang i den, når folk spinner løs som optakt til selve åbningen af Maribos nye vandrerhjem, siger Morten Hansen.

Tilmelding til spinning sker via Søren Max Hansens Facebookside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce