cookie-og-privatlivspolitik
Mansted er et af de tøjmærker, der sælger godt lige nu, fortæller Helle Tach.
Mansted er et af de tøjmærker, der sælger godt lige nu, fortæller Helle Tach.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Vestergade har et stort potentiale

Helle Tach fra Modehjørnet har haft sin butik i mere end 30 år, og det bliver til mange flere. For corona-nedlukningen har lært hende, at det er kedeligt at gå derhjemme i længden. Og så tror hun på, at Vestergade som shoppinggade har en stor  fremtid.
21. april 2021 kl. 15:56 Af Daniel Brøns

MARIBO - Det er bare fedt at se mine kunder igen og opleve, hvor meget de også har savnet os.

Sådan lyder det, når man spørger 61-årige Helle Tach, der i det meste af sit liv har været tøjforhandler i Maribo. Og hun elsker hver eneste dag på jobbet.

- Det skyldes især, at jeg har så sjovt sammen med min kollega Lotte og kunderne. Jeg er ofte blevet spurgt, om jeg da ikke skulle prøve noget andet. Men hvorfor skal man det, når man nyder det, som man laver, spørger hun.


Nedlukning gik an

Nedlukningen har hun allerede lagt bag sig efter en genåbningsperiode med søde kunder, der altid købte nye varer, hvis julegaverne skulle byttes og også har købt godt ind i butikken.

- Det har helt sikkert hjulpet, at kunderne er bevidste om, at de skal bakke op om deres by, men naturligvis ændrer det jo ikke på, at det kun lykkes, hvis vi har de rigtige varer, og det har vi bestemt, siger hun og fremviser en stor afdeling med LauRie og et kæmpe udvalg af Masai. Men hun har også mange andre mærker, såsom Mansted, der er et dansk tøjmærke for dem, der gerne vil have lidt mere gang i farverne.

Annonce

Helle Tach regner med, at udviklingen i Maribo fortsætter i positiv retning.

- Så bliver det spændende, hvad der sker i Vestergade med Granfeldts Gård og rygterne om en stor Aldi lige her, hvor vi ligger. Vestergade er virkelig et godt sted i Maribo - tæt på søen, torvet og indkørslen til byen, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE