cookie-og-privatlivspolitik
Mange børn elsker de bløde Squishies-figurer, og nu kan de glæde sig til, at Squishies er at finde på hylderne igen.
Mange børn elsker de bløde Squishies-figurer, og nu kan de glæde sig til, at Squishies er at finde på hylderne igen.
Foto: Bog & Idé

Ugeavisen Guldborgsund

De sjove squishies er tilbage på hylderne

- i en ny og gennemtestet version.
13. august 2019 kl. 14:53 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Mange forældre og bedsteforældre vil gerne vide, hvad der er i legetøjet, før de køber det til deres børn og børnebørn. Og det kan der være god grund til. Når det gælder de nye Soft 'N Slo Squishies fra producenten ORB, kan man nu roligt lade børnene trykke og kramme de bløde, farverige figurer. En ny og gennemtestet version, der lever op til alle Miljøstyrelsens sikkerhedskrav er landet på hylderne hos blandt andet Bog & Idé/Legekæden.

De nye Squishies har gennemgået en grundig vurdering hos Altox, og de er testet for kemiske stoffer og niveauet af afgasning.

- Når det handler om legetøj, som børn har i hænderne og måske endda putter i munden, er der skrappe krav på europæisk plan til, hvad legetøjet må indeholde. Hvis man vil have sikkerhed som forbruger, er det en god idé at gå efter legetøj fra en troværdig leverandør, og som er CE-mærket, siger Peter Waksman, miljøkemiker og partner i Altox.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce