cookie-og-privatlivspolitik
Der er i dag cirka 650 medlemmer i Svømmeklubben Syd - mange af dem skal i vandet til et stort sponsorstævne torsdag 14. marts.
Der er i dag cirka 650 medlemmer i Svømmeklubben Syd - mange af dem skal i vandet til et stort sponsorstævne torsdag 14. marts.
Foto: Privat

Ugeavisen

Der er medaljer til alle

I Svømmeklubben Syd ser man frem til et stort sponsorstævne torsdag 14. marts fra klokken 14 til 17.
13. marts 2019 kl. 08:45 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I omegnen af 125 svømmere har meldt deres ankomst - lige fra plaskeholdet, begynderne til de let øvede, øvede og konkurrencesvømmerne. Svømmerne har på dagen små konkurrencer for dem alle. Der er medaljer til alle. Og det plejer efter sigende at være rigtig festligt.

Der er plads til alle, og det er meningen at alle skal have en god oplevelse.

- Sponsorerne har konkurrence-svømmerne været ude at finde. Det er ikke altid nemt at finde tid til at besøge sponsorer, når man svømmer konkurrence svømning.  En konkurrence-svømmer svømmer cirka 8-10 træningspas pr. uge. Morgen og aften. Fordelt i Nykøbing F., Sakskøbing og Nr. Alslev. Nogen gange er der dobbelt træningspas og så går turen også til Nakskov. Men en gang om året må de op af vandet og ud og besøge mulige sponsorer, fortæller Nina Rasmussen, aktiv i svømmeklubben.

Sponsor pengene går i en kasse for sig selv og kommer ikke ind i driften af klubben. Pengene går til stævner, overnatning ved stævner, transport med videre.  Især stævnerne er en stor udgift. Uden sponsor-kassen ville det være dyrt at deltage i stævner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce