cookie-og-privatlivspolitik
Med en elcykel bliver det nemmere at komme ud i naturen.
Med en elcykel bliver det nemmere at komme ud i naturen.
Foto: GF

Ugeavisen Guldborgsund

Få gode råd om elcykel

GF Fonden deler ud af gode råd om elcykler ved to gratis arrangementer, så man uanset alder og eventuel sygdom kan få ekstra skub i pedalerne.
17. april 2019 kl. 10:05 Af Manfred Sørensen

Annonce

Med en elcykel er det nemt at nyde sommeren på to hjul.

Er man glad for at cykle, men kommer sjældent af sted, fordi det er blevet for tungt at få gang i pedalerne, kan en elcykel måske være løsningen.

- Sygdom og alder kan få mange til at droppe at cykle. Det er rigtig ærgerligt, for en elcykel kan give medvind på cykelstierne og bringe cykelglæden tilbage, fortæller Morten Jensen fra GF Forsikrings kontor i Sakskøbing.

- Vi ved, at mange er lidt betænkelige, når det kommer til køb af elcykler. Derfor har vi sammen med HF Christiansen og Ældre Sagen lavet et arrangement om, hvad men skal være opmærksom på ved køb af elcykel.

På dagen får man også gode råd om sikkerheden, når man kører på elcykel, og der vil være mulighed for at prøve flere forskellige elcykler. På den måde kan man bedre afgøre om en elcykel er sagen.

Arrangementet i Sakskøbing foregår torsdag 25. april klokken 13 til 15 ved Seniorhuset, Emil Aarestrupsgade 5.

I Nørre Alslev foregår det torsdag 25. april klokken 16 til 18 ved Dagcenteret, Skerrisvej 22 - 24 Det er gratis at deltage, men der er tilmelding til Ældre Sagen 54 77 90 08 (Sakskøbing) og  22 58 33 13 (Nørre Alslev).
 
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce