cookie-og-privatlivspolitik
Hvis man sender sin julehilsen som et almindeligt brev, der vejer under 50 gram, koster det 9 kroner og er op til fem hverdage om at komme frem til julemanden.
Hvis man sender sin julehilsen som et almindeligt brev, der vejer under 50 gram, koster det 9 kroner og er op til fem hverdage om at komme frem til julemanden.
Foto: Post Nord

Ugeavisen

Kærlig hilsen julemanden

Du kan igen i år sende en hilsen til julemanden.
12. december 2018 kl. 10:17 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Julemanden elsker at få julehilsner fra børn, og igen i år sidder hans hemmelige hjælpere klar til at hjælpe ham med at svare på breve fra tusindvis af børn.

- Julemanden modtager hvert år op til jul tusinder af ønskesedler, sutter og tegninger, som børn fra hele Danmark sender til ham. Børnene er meget fantasifulde, både når det det gælder julegaveønsker og udsmykning af brevene, der ofte er fyldt med glimmer, tegninger og små gaver til julemanden, siger Morten O. Nielsen, der er en af julemandens hjælpere og kommunikationschef i PostNord.

Hvor julemandens værksted ligger, er en godt bevaret hemmelighed, men hvis man vil hygge sig med at sende en hilsen til julemanden i den søde juletid, så skal man skrive til ham på postadressen: Julemanden Julemandens Postcenter 24 0900 København C.

- Sammen med julemanden sørger vi for, at der kommer et svar retur til alle dem, der har sendt et brev til julemanden - man skal bare huske at sætte afsender på sit brev, siger Morten O. Nielsen.

Hvis man sender sin julehilsen som et almindeligt brev, der vejer under 50 gram, koster det 9 kroner og er op til fem hverdage om at komme frem til julemanden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce