cookie-og-privatlivspolitik
Dario Campeotto fejrer i år 60-års jubilæum i musikbranchen, og det markerer han ved at turnere rundt i landet med et musikalsk foredragsshow.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Kom helt tæt på Dario

Dario Campeotto fejrer sit 60-års jubilæum med en række musikalske foredragsshows, og turnéen bringer ham blandt andet til Nykøbing.
15. august 2019 kl. 05:55 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt om i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag - ja, det er blevet til lidt af hvert for Dario Campeotto, der de sidste 60 år har underholdt og charmeret danskerne.

Det gør han såmænd endnu, og søndag 20. september klokken 15 gæster han Nykøbing F. Teater for at dele ud af sig selv og sit sangtalent med et musikalsk foredragsshow. Nykøbing er bare en af de byer rundt om i landet, som den erfarne entertainer bringer sin 60-års jubilæumsturné til, og med sig på turen har han pianist Mickey Pless, blandt andet kendt som kapelmester i Nykøbing F. Revyen.

De to herrer får hverken selskab af et stort orkester eller dansepiger, for til det musikalske jubilæumsshow handler det om, at publikum skal kunne opleve Dario Campeotto helt tæt på og få hele historien om ham med. Showet byder derfor på et miks af anekdoter fra et langt liv i "showbiz" med både op- og nedture og sange, eksempler fra musicals, operetter og revyer med mere.

Billetsalget foregår på www.billetten.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce