cookie-og-privatlivspolitik
Du kan læse mere om Sydhavsdiætisten på hjemmesiden sydhavsdiætisten.dk.
Du kan læse mere om Sydhavsdiætisten på hjemmesiden sydhavsdiætisten.dk.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Mobil diætist åbner fast klinik

Mona Jensby åbner fast klinik i Klosterstræde 16 i Nykøbing.
11. januar 2020 kl. 06:51 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Januar er for mange mennesker lig med fokus på sund mad og i det hele taget en sundere livsstil. Slankekure findes der mange af, men ønsker man en livstilsændring kan det være en god idé at få gode råd og støtte af en diætist. Mona Jensby, der er klinisk diætist, har i en periode kørt som mobil diætist (Sydhavsdiætisten) i lokalområdet. Nu har hun åbnet fast klinik i Klosterstræde 16 i Nykøbing, men kører stadig også gerne ud.

- Vi ved fra forskning, at cirka 50 procent af den danske befolkning i dag er overvægtige. Overvægt er alene i dag 3. største risikofaktor for udvikling af kræft og andre risikofaktorer som type 2 diabetes, forhøjet kolesterol eller forhøjet blodtryk, forklarer Mona Jensby, der meget gerne også arbejder med børn og unge om sund mad og sunde vaner.

- Jeg vil meget gerne komme ud på skoler, efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner og fortælle de unge om "sund mad på den fede måde" med for eksempel workshops eller madværksteder, tilføjer hun.

I hele januar kører Sydhavsdiætisten med et godt tilbud, hvor Mona Jensby giver 50 procent rabat på en pakke med opstartskonsultation på cirka en time, en personlig kostplan og en vejning inklusiv kropsanalyse med blandt andet fedt- og muskelmasse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce