cookie-og-privatlivspolitik
NFH mænd i 3. division tager søndag imod Dianalund/Tersløse, mens klubbens liga-reserver i 3. division for kvinder spiller mod Rødovre.
NFH mænd i 3. division tager søndag imod Dianalund/Tersløse, mens klubbens liga-reserver i 3. division for kvinder spiller mod Rødovre.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

NFH's to tophold i dobbeltstævne søndag

NFH's to førerhold i 3. division spiller i Lånlet Arena, hvor de skal konsolidere deres 1. pladser.
30. november 2019 kl. 09:20 Af Manfred Sørensen

Annonce

NFH's liga-kvinder holder julepause og NFC's mandskab i NordicBet Ligaen skal først i kamp igen til marts i det nye år.

Men vil man gerne opleve sport live i Nykøbing kan man jo for eksempel følge NFH's to mandskaber i henholdsvis 3. division for mænd og 3. division for kvinder. Begge gør det, til trods for de er nyoprykkere, fremragende. Både mændene og liga-reserverne har indtaget 1. pladsen og er varme bud på endnu en oprykning. Så det kunne jo måske nok fortjene lidt mere opmærksomhed ...

NFH's mænd, der trænes af Bo Toft Pihl og Brian Nyborg pog forleden led sæsonen første nederlag mod KSG, spiller på hjemmebane i Lånlet Arena på søndag klokken 16.30, hvor Dianlund/Tersløse kommer på besøg. De gule er favorit, men gæsterne kan godt vise sig at blive en svær opgave.

Umiddelbart inden dette opgør, nemlig klokken 15, skal liga-reserverne i kamp. Modstanderen er Rødovre HK, der ligger i midten af 3. division for kvinder..

I Kvalifikationsrækken for kvinder spiller Horbelev søndag klokken 14.30 hjemme mod TMS Ringsted, mens SSHK samme dag skal en tur til topholdet Dalby. SK82 har spillefri i weekenden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce