cookie-og-privatlivspolitik
I foredraget tager Abdel blandt andet udgangspunkt i fortællingerne fra "Hvor taler du flot dansk!
I foredraget tager Abdel blandt andet udgangspunkt i fortællingerne fra "Hvor taler du flot dansk!
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Om at lykkes i Danmark

Kom og hør Aziz Mahmoud fortælle om sin families rejse fra Libanon til asylcenteret i Holte over Merianvej i Middelfart og til Lærkevej i Ølstykke.
29. januar 2019 kl. 15:00 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I 2017 havde Guldborgsund-bibliotekerne besøg af Abdel Aziz Mahmoud, der i sit levende foredrag "Hvor taler du flot dansk!", fortalte sin egen historie om, hvordan han og hans familie oplevede at komme til Danmark og blive en integreret del af landet.

Havde du ikke fornøjelsen af at opleve den karismatiske journalist, forfatter og foredragsholder dengang, så har du nu chancen, når Abdel lægger vejen forbi Sophieskolen tirsdag 5. februar klokken 19.

I dette indlevende foredrag tager Abdel blandt andet udgangspunkt i de personlige fortællinger fra sin bog "Hvor taler du flot dansk!", som omhandler familiens kamp for at lykkes i Danmark og som han i øvrigt vandt Læsernes Bogpris for i 2017.

Hør historien om en arabisk families rejse fra Libanon til asylcenteret i Holte over Merianvej i Middelfart og til Lærkevej i Ølstykke. Om opvæksten som førstegenerationsflygtninge i et Danmark, der forandrede sig undervejs.

Integrationen har alt for længe været holdt i et jerngreb af politikere og debattører, som ikke evner andet end polarisering og pegen fingre. Ingen fløj nævnt, ingen glemt. Det er altså ikke et foredrag med de rigtige meninger, men med de gode råd.

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem Guldborgsund-bibliotekerne og Fora Fritid på guldbib.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce