cookie-og-privatlivspolitik
For travtræner Anders F. Jensen betød 2019, at han hentede sit første championat.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Sæsonfinale på NFT

Sidste løbsdag betød, at træner Anders F. Jensen gik til tops hos trænerne og hentede sit første championat, medens der var mere spænding hos amatørerne.
25. december 2019 kl. 07:02 Af Manfred Sørensen

Annonce

Sæsonen på NFT er slut, og mange af traverne kan nu holde en fortjent vinterferie, indtil startsnorene igen slippes torsdag 2. april 2020.

Sidste løbsdag betød også, at træner Anders F. Jensen gik til tops hos trænerne og hentede sit første championat, medens der var mere spænding hos amatørerne.

Ingen af de tre øverste kom på æresrunde, og så gik titlen til Teddy Wang med otte sejre foran lokale Johnny Jensen og Nicolai Olsen. Wang kunne samtidig glæde sig over 10.000 kroner til Next Is Now som "Årets Hest 2019", da både Attention Bøgedal og Vakse Viggo svigtede i et forsøg på at fravriste Lunden-hesten førstepladsen.

- Det har været en sæson, som forventet, og alt i alt har vi været tilfredse med forløbet, hvor Harald Lunds Mindeløbsdag og Jens G. Hansens fødselsdagsløb var to højdepunkter, som virkelig satte NFT på landkortet, siger direktør Dennis Stenbæk, NFT.

Sæson 2020 byder på 17 løbsdage, og højdepunktet bliver igen Harald Lunds Mindeløb, som afvikles søndag 19. juli.

Der sluttes af lørdag 12. december, inden der igen bliver tid til at samle kræfter til sæsonen 2021.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce