cookie-og-privatlivspolitik
"Baobab Sisters" fejrer senere på året 10-års jubilæum, og søndag 25. august spiller gruppen i Gedser.
"Baobab Sisters" fejrer senere på året 10-års jubilæum, og søndag 25. august spiller gruppen i Gedser.
Foto: Jakob M. Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

Sydafrikanske sange i Portalen

Gruppen "Baobab Sisters" kommer inden længe til Gedser og giver koncert.
14. august 2019 kl. 05:54 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Nogle kalder Gedser for porten til Europa, og søndag 25. august går udsynet fra porten endda lidt længere, for her kommer man til at kunne se helt til Sydafrika, når den musikalske gruppe "Baobab Sisters" spiller koncert i Scandlines Portalen.

Selv om sangerinderne i gruppen er danske, så synger de på lokale sprog som zulu, xhosa og sotho, og de har specialiseret sig i den sydafrikanske sangskat på deres mange rejser til landet, hvor de også har holdt koncertturnéer.

På den seneste turné i Sydafrika i april i år indspillede de tilmed nye numre og satte gang i nye, spændende samarbejder med nogle af de store musikere og producere i landet, og gruppen kan senere i år fejre sit 10-års jubilæum.

Til koncerten, som varer fra klokken 15 til 16, vil gruppen både præsentere nyt materiale og underholde med ældre dele af repertoiret, og det hele bliver krydret med afrikansk dans, "yelele"-råb og gode historier og anekdoter fra gruppens mange rejser.

- Vi har ventet på denne koncert i fire år - og nu er det lykkedes, lyder det fra Yvonne Halskov, formand for Gedser Fyrstivals kulturforening.  

Billetter kan købes hos Yvonne Halskov, enten ved at sende en sms til telefonnummer 2987 1887 eller skrive en e-mail til yvonnehalskov@gmail.com.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce