cookie-og-privatlivspolitik
Stor glæde kendetegner aktiviteterne i TSG.
Stor glæde kendetegner aktiviteterne i TSG.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Guldborgsund

TSG - en stor del af Toreby

Med sine 600 medlemmer og 65 frivillige hører Toreby Sogns Gymnastikforeninger til de helt store i landsdelen.




11. september 2019 kl. 08:29 Af Manfred Sørensen

Annonce

Vi har taget hul på efteråret og det betyder traditionen tro sæsonstart for gymnastikken.

Det gælder naturligvis også for Torevy Sogns Gymnastikforening (TSG), der med sine omkring 600 medlemmer og 65 frivillige hører til blandt de store sportsforeninger i vores landsdel.

På programmet i TSG er badminton, volleyball, floorball og ikke mindst gymnastikken, der selvfølgelig er for enigens suverænt største afdeling.

Her er der ikke færre end 23 hold, der enten er startet sæsonen i sidste uge, eller gør det i uge 38 - se annonce og www.tsg.dk.

- Aldersmæssigt starter helt ned ved forældre/barn og helt op til hvor man næsten ikke kan mere, lyder det med et smil fra Dorte Fabricius, der er formand på syvende år i TSG, ligesom hun har sæde i Guldborgsund Sports- og Idrætsråd samt Torebyhallens bestyrelse.

Udover breddedelen byder gymnastikafdelingen også på konkurrencegymnaster, nemlig Sports Acro-holdet. Der er tale om unge i alderen 8-25, der deltager ved klubmesterskaber, og både sjællandske og danske mesterskaber.

- Her er også elitegymnaster, der har vundet DM-titler og som deltager på landsholdet. Så det er virkeligt stort for os, understreger Dorte Fabricius, der i 2016 blev hædret som Årets Ildsjæl i Guldborgsund Kommune.

Aktiviteterne i TSG foregår først og fremmest i TSG Arena, som blev taget i brug i 2017, men også i Torebyhallen, i Sundskolens gymnastiksal og Ejegodhallen, hvor der spilles floorball.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce