cookie-og-privatlivspolitik
Et af medaljehåbene ved stævnet - Fredrik Bjerrehuus.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Thor-Masters slår nye rekorder med stævne

Godt 160 brydere fra 20 nationer har meldt deres ankomst til Brydeklubben Thors store internationale brydeturnering Thor-Masters.
15. januar 2020 kl. 06:05 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Der er dømt brydning i absolut verdensklasse, når Brydeklubben Thor fredag 17. januar og lørdag 18. januar i Nykøbing Falster hallerne, er værter for den 18. udgave af en af verdens største og stærkeste brydeturneringer med brydelandshold fra hele 20 nationer, blandt andet Polen, Tyrkiet, Ukraine, USA og Armenien.

Der er tilmeldt over 160 brydere, som skal kæmpe i 10 forskellige vægtklasser, og for mange af de deltagende lande, bliver turneringen brugt som forberedelser til de forestående Olympiske Lege i Tokyo i år, og den efterfølgende ni dage lange træningslejr efter turneringen i BK Thors træningscenter "Barbarian Wrestling Arena".

I alt er 10 danske brydere til start, hvoraf de syv stiller op for Danmarks Brydeforbund, og ligeledes stiller tre brydere for det "Nationale Kraft Center", som til daglig har til huse i Nykøbing.

Tre lokale brydere er til start, og det er Nikolai Mohammadi i 60 kg, og han stiller op for Danmarks Brydeforbund, mens sidste års broncevinder fra EM ungdom Jonas Møller deltager i 77 kg klassen, og Marcel Hein er til start i 82 kg. De to sidstnævnte stiller op for det "Nationale Kraft Center".

De største forhåbninger til danske topplaceringer er dog uden tvivl hos den netop OL kvalificeret Fredrik Bjerrehuus fra Herning BK, der skal til start i 67 kg klassen. Fredrik har vundet Thor-Masters hele seks gange, men får hård kamp ved årets Thor-Masters. Det samme gør Rajbek Bisultanov ligeledes fra Herning BK.

Der er indledende runder fredag 17. januar klokken 16 og frem til klokken 20, og lørdag 18. januar, er der indledende runder fra klokken 10. Der er bronzekampe fra klokken 15.30, og klokken 16.30 er der stort finaleshow med 10 finalekampe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce