cookie-og-privatlivspolitik
Der er ikke så meget "Astrid Lindgren-idyl" og filmen "Midsommar", som sammen med "After" er på højkant.
Der er ikke så meget "Astrid Lindgren-idyl" og filmen "Midsommar", som sammen med "After" er på højkant.
Foto: Nordisk Film

Ugeavisen Guldborgsund

Træt af julefilm i tv?

- så er Ugeavisen i denne uge på banen med en konkurrence om to meget forskellige dvd-film.
15. december 2019 kl. 06:18 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Føler du dig lidt overrumplet af de mange julede film og udsendelser i fjernsynet, så kunne det måske været fint med nogle helt anderledes film til hygge på sofaen her i den mørke tid.

Ugeavisen udlodder fire sæt af filmene " Midsommar" og "After" i en læserkonkurrence.

Gyserfilmen "Midsommar" følger et amerikansk par og deres venner, som rejser til det idylliske Sverige for at fejre årets længste dag, nemlig midsommar - deres svar på sankt hans-aften.

Astrid Lindgrens hjemland forbliver naturligvis ikke idyllisk, da der snart kommer både rendyrket ondskab og okkult mysticisme på banen, mens alt udspiller sig i gysende dagslys.

Filmen "After" handler om den dedikerede og pligtopfyldende studerende Tessa, som møder den mørke og mystiske Hardin.

Tessa starter sit første semester på college med store ambitioner for sin fremtid og sit forhold med sin high school-kæreste.

Det varer dog ikke længe, før hun møder rebellen Hardin, som hurtigt bliver betaget af den uskyldige Tessa. Den unge kvindes verden åbnes i det nye forhold, og Tessa begynder nu at sætte spørgsmåltegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme.

Men bag den mystiske facade gemmer sig mere end som så, og Tessa må finde ud af, om hun virkelig kan stole på Hardin.

For at deltage i lodtrækningen om et sæt, skal du svare rigtigt på spørgsmålet: Hvad er det svenske svar på sankt hans? Send dit svar til vores mail konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest tirsdag 17. december. Og husk at skrive navn og adresse i mailen. Vinderne vil få direkte besked.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce