cookie-og-privatlivspolitik
Så er der billetter på højkant til Jul i Tivoli.
Så er der billetter på højkant til Jul i Tivoli.
Foto: Lasse Salling

Ugeavisen Guldborgsund

Vind - og tag gerne familien med

Sammen med Tivoli udlodder Ugeavisen en pakke med fire entrebilletter og turpas, og en med fire entrebilletter.
01. december 2019 kl. 09:22 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Julen i Tivoli, København, har alle dage været noget ganske særligt, og år 2019 bliver ingen undtagelse, for her vil der endnu en gang dufte af velsmagende glögg og kanelkager samt være masser af oplevelser i vente for både børn og voksne. I Tivoli kan gæsterne stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing. Det sker på Plænen som en del af det særlige juletema er en komplet jernbanestation med forskellige tog, der kører rundt om det høje juletræ. Temaet er inspireret af 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste i Europa og Danmark.

Mælkevejen, der erstatter rutsjebanen Odinexpressen, der er gået på pension efter 30 mio ture får premiere under Jul i Tivoli. Rutsjebanenyheden bliver en del højere og hurtigere end sin forgænger. Designet på rutsjebanen står på skuldrene af Himmelskibet, Aquila og Tik Tak, der er stærkt inspireret af tanken om opdagelsesrejser i himmelrummet. Mælkevejen har været undervejs to og et halvt år og er specielt designet af Tivolis egen udviklingsafdeling. Mælkevejen åbner officielt i december.

Som altid skydes den hyggelige sæson i gang ved at lysene på det store juletræ foran Koncertsalen tændes, og lysetænderne vil som altid være nogle af Tivolis kendte ansigter. Det plejer at være et stort tilløbsstykke, og det bliver det uden tvivl igen i år. Ud over det er der hængt omkring 60.000 julekugler op rundt omkring i Haven for at byde jule velkommen. Der er over 50 boder på julemarkedet, og her kan gæsterne købe julegaver, søde sager og varme drikke. Vi udlodder en pakke med fire entrebilletter og turpas, og en med fire entrebilletter - til Jul i Tivoli. Svar på spørgsmålet: Hvad hedder den nye forlystelse i Tivoli, der erstatter Odinexpressen? Send dit svar på konkurrencer@ugeavisen-guld.dk senest mandag 2. december klokken 10.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce